Volg ons

Sluiten

De Mini’s

Wij zijn de mini dansmarietjes en bestaan uit een hele leuke groep van tien meisjes tussen de 4 en 9 jaar.

In april konden we eindelijk weer beginnen met dansen. Wij trainen altijd van half 6 tot half 7. Onze leidsters Kelly en Daniëlle hebben twee hele leuke dansen bedacht die wij heel goed hebben geoefend.

We beginnen altijd met het oefenen van de gardedans, bij de optredens mogen we dan altijd onze blauw met witte jurkjes aan en daaronder dragen wij mooie witte laarsjes met een hakje. Als wij het jurkje aan hebben en als onze haren en make-up gedaan zijn, voelen wij ons heel mooi en speciaal.

Naast de gardedans oefenen we ook voor een showdans.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kleding en dansen? Kom dan eens gezellig langs op een van de feesten van de Noorkermennekes! Als je wilt weten wanneer wij optreden kun je kijkje nemen op onze agenda, die kun je vinden op de website: www.noorkermennekes.nl.

 

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen dansen?

Vraag dan even aan je vader of moeder of ze jou naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer op een briefje willen schrijven. Dit briefje kun je inleveren bij één van de leidsters of bij iemand anders van de vereniging. Je hoort dan vanzelf of er een plekje voor je is.

 

Wij gaan er een heel leuk carnavalsjaar van maken en we hopen dat je een keertje komt kijken naar onze optredens!

 

Groetjes,

De mini dansmarietjes